Een AOV van a.s.r.

Zelf je A.S.R. AOV  afsluiten

Op Polisselect Nederland kan je helemaal zelf een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van a.s.r. samenstellen en vervolgens online afsluiten. Bereken snel en eenvoudig jouw premie voor een AOV van a.s.r. Vervolgens vraag je binnen enkele minuten je AOV aan. Liever toch advies van de adviseurs van Advies en Kies? Die mogelijkheid is er ook! 

Meer over AOV Direct afsluiten Meer over AOV Direct afsluiten
Een AOV van a.s.r.

Waarom kiezen voor een AOV van a.s.r.?

Met een AOV van a.s.r. heb je niet alleen een financieel vangnet, a.s.r. helpt je ook arbeidsongeschiktheid te voorkomen en staat voor je klaar met een team specialisten mocht je toch uitvallen. Voor elk beroep is er een AOV, ook voor fysiek zware beroepen. Daarbij kun je jouw AOV helemaal zelf samenstellen en profiteer je van de jarenlange ervaring van a.s.r. als specialist op het gebied van verzekeringen voor ondernemers. 

Meer over a.s.r. Bereken nu je premie Meer over a.s.r. Bereken nu je premie

De AOV van a.s.r. is meer dan een uitkering bij arbeidsongeschiktheid.

Welke AOV je ook kiest, bij a.s.r. krijg je meer dan een financiële uitkering bij arbeidsongeschiktheid. a.s.r. biedt ook een uitgebreid pakket waarmee je arbeidsongeschiktheid kunt voorkomen. Zo kun je jaarlijks gebruikmaken van een aantal diensten die je helpen om inzicht te krijgen in je gezondheid, ondernemersvaardigheden en bedrijfsontwikkeling. Daarbij kun je rekenen op advies en ondersteuning van het team van arbeidsdeskundigen en medisch adviseurs, ook als het goed met je gaat. 

Raak je arbeidsongeschikt? Dan werkt dit team van specialisten samen om voor jou de beste oplossing te vinden, zodat je op verantwoorde manier weer aan het werk kunt. Een op maat gemaakte aanpak en persoonlijk contact staan daarbij centraal.

Alle voordelen van AOV van a.s.r. Alle voordelen van a.s.r. AOV

 

Heb jij al gedacht aan je aansprakelijkheidsverzekering?

Een goede beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is geld waard. Een dergelijke verzekering vergoedt namelijk allerlei soorten schade aan personen, objecten of vermogensschades die jij als ondernemer of jouw bedrijf heeft veroorzaakt.

Vind een aansprakelijkheidsverzekering

Regel het zelf  in 3 simpele stappen.

Een AOV van a.s.r. biedt veel keuzevrijheid. Hierdoor kun jij jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering afstemmen op jouw persoonlijke situatie en wensen. De keuzes die jij maakt, hebben invloed op de premie die je betaalt en de uitkering die je krijgt als je arbeidsongeschikt bent. Verandert jouw situatie? Dan kun je jouw AOV daarop aanpassen.

Meer informatie Ga aan de slag Meer informatie Ga aan de slag

Waarom een AOV van a.s.r. afsluiten
via Polisselect Nederland?

AOV van a.s.r. afsluiten 
of advies op maat?

AOV a.s.r.

Doe-Het-Zelf

A.s.r. AOV - doe het zelf pakket

Zelfstandig keuzes maken en snel een AOV van a.s.r. afsluiten? Dit pakket is een prima keuze! 

Eenmalige bemiddelingskosten: € 195,-
Service Contract: AOV direct € 4,95 per maand

Vraag nu zelf je a.s.r. AOV aan

AOV a.s.r.

Compleet

A.s.r. AOV compleet

Ben jij op zoek naar een passende a.s.r. AOV en wil je graag advies op maat?
 Ontdek de voordelen dit pakket.

Eenmalige advies- en bemiddelingskosten: € 795,-
Service Contract: AOV Beheer € 13,25 per maand

Kies voor advies op maat

AOV

Info

AOV info pakket

30 minuten uitleg over een AOV van een adviseur? 
Geen advies op maat, maar wel veel informatie.

Eenmalige kosten: € 83,49
Service Contract: Niet van toepassing

Ontvang AOV informatie

Veelgestelde vragen over een AOV van a.s.r.

a.s.r. is dé verzekeraar voor particulier en zakelijk Nederland. Klanten helpen bij het samen delen van risico’s en het samen opbouwen van vermogen voor later staan centraal. Daarbij vindt a.s.r. het belangrijk om een rol van betekenis te spelen in het verduurzamen van de samenleving. Bij alles wat a.s.r. doet, denkt de verzekeraar na over de vraag of dit houdbaar is voor de toekomst.

Lees hier meer over a.s.r.

Vanaf het moment dat wij in de jaren 60 als een van de eersten een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers in de markt zetten, hebben wij onze AOV’s steeds verder verbeterd. Met een AOV van a.s.r. krijg je een financiële uitkering als je arbeidsongeschikt bent. Daarnaast staat er een team van specialisten voor je klaar om jou te helpen met je herstel en om op een verantwoorde manier weer aan het werk te gaan. Maatwerk en persoonlijk contact staan daarbij centraal. Maar ook als het goed met je gaat, zijn we er voor je met een uitgebreid pakket waarmee je arbeidsongeschiktheid kunt voorkomen.

Wat een AOV precies kost, hangt volledig af van jouw situatie en de wensen die je hebt. Bijvoorbeeld je beroep, leeftijd en hoe lang je een uitkering wilt ontvangen. Hierdoor bepaal jij uiteindelijk zelf de hoogte van jouw premie. Goed om te weten: de premie van jouw AOV is in een veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Kies jij ervoor om jouw AOV van a.s.r. zelf af te sluiten? Dat kan bij Polisselect Nederland! Met behulp van onze rekentool bereken je direct jouw premie, passend bij jouw persoonlijke situatie.

aten we maar direct met het grootste voordeel beginnen: een AOV geeft je rust. Het beschermt jouw inkomen voor het geval je arbeidsongeschikt raakt. De premie die je daarvoor betaalt hoeft niet hoog te zijn. De vele keuzemogelijkheden beïnvloeden namelijk de hoogte van jouw AOV-premie. Bovendien is jouw premie zeker geen weggegooid geld. a.s.r. staat namelijk al vanaf dag één voor je klaar om je te ondersteunen, ook als het goed met je gaat. Het nadeel? Een AOV kost geld, maar dat had je vast al door. De premie is daarbij in veel gevallen wel fiscaal aftrekbaar.

De premie voor je AOV is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. Bij de aangifte inkomstenbelasting trek je de premies af van ‘inkomsten uit werk en woning’ in box 1 als ‘uitgave voor andere inkomensvoorzieningen’. Het belastbare inkomen en het te betalen bedrag aan belasting wordt hiermee lager.

De AOV’s van a.s.r.

Je leest het: met een AOV van a.s.r. ben je goed verzekerd bij arbeidsongeschiktheid en krijg je uitstekende hulp bij het voorkomen arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Daarbij maak je een duurzame keuze met a.s.r., voor jezelf én voor milieu en maatschappij.

Preventie

Ondernemen is topsport en vraagt om de juiste balans. Soms is het fijn om hierin ondersteuning te krijgen. Daarom staat a.s.r. voor je klaar met uitgebreide kennis, ervaring en een aantal slimme diensten die je kunnen helpen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. a.s.r. werkt hiervoor samen met een netwerk aan specialisten. Deze specialisten werken allen onafhankelijk. Gebruik van de diensten is daarom vertrouwelijk, a.s.r. krijgt geen inzage in de resultaten.

Een greep uit de preventieve diensten waar je als ondernemer met een AOV van a.s.r. jaarlijks kosteloos gebruik van kunt maken:

 • De Persoonlijke Gezondheidscheck: geeft inzicht in de risicofactoren van jouw gezondheid)
 • Het OndernemersProfiel: bestaat uit een rapport en persoonlijke uitleg door een ervaren ondernemerscoach
 • Online programma Mentale Kracht: ondersteunt ondernemers op het gebied van mentale gezondheid
 • Het BedrijfsProfiel: een praktische analysemethode “waar sta je nu en waar wil je heen” 
 • Preventieve hulp en coaching van de arbeidsdeskundige van a.s.r.
Lees hier meer over het aanbod aan preventie van a.s.r.

Doorgaanverzekering

Met de Doorgaan­verzekering van a.s.r. profiteer je van een unieke combinatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een zorgverzekering in één, speciaal voor ondernemers en zzp’ers. Zo helpt a.s.r. ondernemers zowel op mentaal als fysiek gebied om door te gaan met ondernemen en ben je verzekerd voor alles wat te maken heeft met zorg, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Bij de Doorgaanverzekering ontvang je de aanvullende zorgverzekering Doorgaan Basis. Doorgaan Basis geeft allerlei extra’s om te helpen voorkomen dat je arbeidsongeschikt wordt. Daarnaast ontvang je met de Doorgaanverzekering korting op de premie van je AOV en aanvullende zorgverzekeringen.

Lees hier meer over de Doorgaanverzekering

a.s.r. Vitality

Met het beweegprogramma a.s.r. Vitality wordt je beloond zodra je meer en vaker beweegt: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Via de app worden jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Want bewegen is gezond en daar helpt a.s.r. je graag bij. Door te bewegen spaar je voor leuke cadeaus en cashback op de premie van je AOV én cashback op je aanvullende zorgverzekeringen.

Lees hier meer over a.s.r. Vitality

Belangrijke documenten en downloads AOV van a.s.r.

Download de Brochure.

Meer informatie over de AOV van a.s.r.? Download dan nu de gratis brochure of neem vrijblijvend contact met ons op.

Download de a.s.r. brochure Download de a.s.r. brochure
Brochure ASR AOV downloaden

Kom in contact met Polisselect Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is. Naar wens of op aanvraag bieden we jou graag een a.s.r. AOV op maat aan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!

  Polisselect Nederland

  Over ons

  Contact opnemen

  Liever direct contact met een adviseur? Je kunt ons altijd bellen, mailen of ons contactformulier invullen.Onze specialisten van Advies en Kies helpen je graag verder.

  Registratie AFM
  Advies en Kies B.V. is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12046769.

  Klachten?
  Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) Postbus 93257, 2509 AG Den Haag Telefoon: 070 - 333 8 999 Ons kantoor is bij het KiFiD aangesloten onder nummer: 300.017402

  Polisselect NL is een website van Advies en Kies B.V.

  Kantoor Emmeloord
  Ecu 41, 8305 BA, Tel. 0527 - 630 900

  Kantoor Zwolle ( alleen op afspraak )
  Grote Voort 5, 8041 AM, Tel. 085 - 021 24 00

  Kantoor Dronten
  Het Spaarne 37, 8253 PE, Tel. 0321 - 386 620

  KvK: 74787675