Zelf je Movir AOV afsluiten

De AOV deskundigen van Advies en Kies hebben voor jou deze website gemaakt. Op Polisselect Nederland kan je helemaal zelf een Movir AOV samenstellen en vervolgens online afsluiten. Vraag binnen enkele minuten een Movir AOV aan, die voldoet aan jouw wensen. Snel, makkelijk én van de betrouwbare AOV verzekeraar Movir. Liever toch advies van de adviseurs van Advies en Kies? Die mogelijkheid is er ook!

Meer over AOV Direct afsluiten Meer over AOV Direct afsluiten
Movir Arbeidsongeschiktheid verzekering

Waarom kies je voor een
AOV van Movir?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzekert veelal precies wat de term zelf omschrijft: een uitkering wanneer je niet meer kunt werken. De AOV van Movir biedt meer dan dat.

Door de jarenlange ervaring begrijpt Movir jou als geen ander. De professionals zorgen ervoor dat jij weer aan het werk kan. Movir zet alleen nog een stap verder. Zij staat nu al voor jou klaar en biedt:

Meer over AOV Bereken nu je premie Meer over AOV Movir Bereken nu je premie

De AOV die vanaf dag één zorgt voor ondernemers.

De Movir Momentum AOV is geschikt voor zelfstandige professionals in diverse beroepen. Van (para)medici, consultants, (organisatie)adviseurs, ingenieurs, registeraccountants, advocaten, directeuren, interim managers en ondernemers in de detailhandel, agrarische sector, bouw of communicatie. Voor iedere tak van sport biedt Movir als marktleider een A-merk arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Sluit je een Movir AOV af, dan ontvang je bij arbeidsongeschiktheid bij ziekte of na een ongeval de uitkering waar jij recht op hebt. Bovendien helpt Movir jou om snel weer vooruit te kunnen. Sterker nog: vanaf dag één kun jij al rekenen op de steun van experts om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Of het nu gaat om jouw onderneming, persoonlijke ontwikkeling, gezin of gezondheid. Movir staat voor jou klaar.

Alle voordelen van Movir AOV Alle voordelen van Movir AOV

 

Heb jij al gedacht aan je aansprakelijkheidsverzekering?

Een goede beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is geld waard. Een dergelijke verzekering vergoedt namelijk allerlei soorten schade aan personen, objecten of vermogensschades die jij als ondernemer of jouw bedrijf heeft veroorzaakt.

Vind een aansprakelijkheidsverzekering

Regel het zelf  in 3 simpele stappen.

Een Movir AOV biedt veel keuzevrijheid. Hierdoor kun jij jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering afstemmen op jouw persoonlijke situatie en wensen. De keuzes die jij maakt hebben invloed op de uitkering die je krijgt zodra je arbeidsongeschikt bent, én op jouw premie. Verandert jouw situatie? Dan kun je jouw AOV daar uiteraard op aanpassen.

Meer informatie Ga aan de slag Meer informatie Ga aan de slag

Waarom een Movir AOV afsluiten
via Polisselect Nederland?

Movir AOV zelf afsluiten 
of advies op maat?

AOV Movir

Doe-Het-Zelf

AOV Movir - Doe het zelf

Zelfstandig keuzes maken en snel een Movir AOV afsluiten? Dit pakket is een prima keuze! Meer info.

Eenmalige bemiddelingskosten: € 195,-
Service Contract: AOV direct € 4,95 per maand

Vraag nu zelf je Movir AOV aan

AOV Movir

Compleet

AOV Movir compleet pakket

Ben jij op zoek naar een passende Movir AOV en wil je graag advies op maat?
 Ontdek de voordelen dit pakket.

Eenmalige advies- en bemiddelingskosten: € 795,-
Service Contract: AOV Beheer € 13,25 per maand

Kies voor advies op maat

AOV

Info

AOV info pakket

30 minuten uitleg over een AOV van een adviseur? 
Geen advies op maat, maar wel veel informatie.

Eenmalige kosten: € 83,49
Service Contract: Niet van toepassing

Ontvang AOV informatie

Veelgestelde vragen over een
AOV verzekering van Movir.

Movir is dé inkomensverzekeraar voor zelfstandige professionals in Nederland. De arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) van Movir helpen al ruim 125 jaar honderdduizenden zelfstandigen in beweging te blijven. Movir staat voor jou klaar zodra je door ziekte of een ongeval (tijdelijk) niet kunt werken. Wanneer je een AOV bij Movir afsluit, ontvang je de uitkering waarvoor je verzekerd bent. Daarbij hoort ook deskundige hulp op maat om zo goed en snel mogelijk weer te kunnen starten. Op die manier loopt je bedrijf minder kans op schade of een faillissement.

Lees meer over Movir

Als zelfstandig professional ben jij altijd in beweging. Jouw werk gaat maar door, net als jij. Wanneer jij door ziekte of na een ongeval arbeidsongeschikt raakt, staan jouw financiën niet stil. De hypotheek moet worden betaald en de boodschappen moeten worden gehaald. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt jou bescherming tegen het wegvallen van jouw inkomen. Zodra jij arbeidsongeschikt raakt, ontvang je conform de voorwaarden, een uitkering. 

Movir biedt professionele begeleiding tijdens jouw re-integratie. Maar dat niet alleen! Middels de preventieservice ontvang jij bij Movir namelijk al vanaf dag één van jouw verzekering ondersteuning om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Movir biedt jou een breed aanbod aan preventiediensten door experts van externe partijen. Ongeacht of het gaat om jouw onderneming, persoonlijke ontwikkeling, gezin of gezondheid. Daarnaast is Movir een echte AOV verzekeraar.

De hoogte van de premie die jij voor een AOV betaalt is afhankelijk van verschillende factoren. Dankzij de vele mogelijkheden en keuzes kun jij jouw Movir AOV afstemmen op jouw eigen wensen en persoonlijke situatie. Hierdoor bepaal jij uiteindelijk zelf de hoogte van jouw premie én uitkering.

Goed om te weten: de premie van jouw AOV is in een veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Kies jij er liever voor om jouw Movir AOV zelf af te sluiten? Ook dat kan bij Polisselect Nederland! Met behulp van onze rekentool bereken je direct jouw premie, passend bij jouw persoonlijke situatie. Goed om te weten: de premie van jouw AOV is in een veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Bereken nu je premie bereken nu je premie

Nee, een AOV is nog niet verplicht voor zelfstandig professionals. We zeggen bewust nog niet, aangezien hier al enige tijd in de politieke wandelgangen over gesproken wordt. Naar verwachting zal de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering op zijn vroegst in 2024 worden doorgevoerd. Dat betekent overigens niet dat een AOV als zzp’er geen must have is. 

Laten we maar direct met het grootste voordeel beginnen: een AOV geeft je rust. Het beschermt jouw inkomen voor het geval je arbeidsongeschikt raakt. De premie die je daarvoor betaald hoeft niet hoog te zijn. De vele keuzemogelijkheden en kortingsregelingen die wij in sommige situaties aanbieden beïnvloeden namelijk de hoogte van jouw AOV premie. Bovendien is jouw premie zeker geen weggegooid geld. Movir staat namelijk al vanaf dag één van jou klaar om je te helpen uitval te voorkomen. Deskundige hulp op maat dus, waardoor Movir ervoor zorgt dat jij zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. 

Het nadeel? Een AOV kost geld, maar dat had je vast al door. De keuzes die je maakt hebben invloed op de uitkering die je krijgt als je arbeidsongeschikt raakt. Het voordeel daarvan is dat jouw premie in veel gevallen fiscaal aftrekbaar is.

Sluit nu een AOV van Movir af sluit nu af

Kun je helaas je werk niet meer doen? Geef dat dan meteen door aan Movir. Movir kan je dan zo snel mogelijk helpen. Gebruik hiervoor het meldingsformulier om je arbeidsongeschiktheid te melden. Meer weten? Klik hier en download dan nu de brochure van Movir.

Wat meld je in dit formulier? 

In het meldingsformulier geef je Movir de benodigde informatie over je werk en je gezondheid. De informatie komt direct bij de juiste Movir afdeling terecht. Alleen het Medisch Team heeft toegang tot deze gegevens.

Zo kan Movir je snel helpen

We vragen je om het formulier goed en nauwkeurig in te vullen. Movir kan dan snel duidelijkheid geven over de uitkering en jouw begeleiding. Wil je wat vragen of overleggen? Neem dan direct contact op met Movir. Op werkdagen tussen 08:00 – 17:30 kun je Movir telefonisch bereiken op telefoonnummer 030 607 87 00.

Meld nu je arbeidsongeschiktheid sluit nu af

Wij zijn Polisselect Nederland
Aangenaam kennis te maken.

Polisselect Nederland is een website van Advies en Kies B.V.  De Movir AOV aanvraagstraat, op deze website, is in nauwe samenwerking ontwikkeld met Movir N.VAls onafhankelijk assurantiekantoor is het team van specialisten van Advies en Kies al tientallen jaren actief in de verzekeringsmarkt. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, ieder met zijn eigen voordelen en voorwaarden. Daarvoor werken wij samen met verschillende verzekeraars, Movir is er daar één van.

De naam Advies en Kiest omschrijft onze werkwijze. Wij adviseren, waarna jij kiest wat bij jou past. Daarbij is het aan ons om een geschikte AOV voor jou te selecteren. De afgelopen jaren merkten wij op dat veel zelfstandig professionals ook graag geheel zelf een AOV afsluiten. Met polisselect.nl bieden wij beiden mogelijkheden aan onder één dak. Het is dus aan jou waar jij voor kiest bij het afsluiten van een Movir AOV. Helemaal zelf en zonder advies of juist met behulp van een adviseur en dus met advies?

Waarom kies je voor een AOV via Polisselect Nederland?

Polisselect Nederland is de snelste en gemakkelijkste weg om zelf een Movir AOV af te sluiten. In slechts drie simpele stappen verzeker jij jouw arbeidsongeschiktheid wanneer je door ziekte of een ongeval jouw beroep niet meer kunt uitoefenen. Polisselect.nl helpt je jouw AOV af te sluiten zonder hoge bemiddelingskosten te betalen. 

Ben je op zoek naar een passende AOV verzekering en wil je graag advies op maat? Of ontstaan er tijdens het aanvragen van jouw AOV een aantal vragen? Onze adviseurs staan graag voor je klaar! Al vanaf een eenmalige bemiddelingsbijdrage van € 67,50 kun jij 30 minuten lang al jouw vragen aan ons stellen.

Kies je voorafgaand of gaandeweg liever voor begeleiding en persoonlijk advies van een AOV specialist? Ook dan ben je bij Polisselect Nederland aan het juiste adres.

Wat maakt Movir zo’n goede arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Wist jij dat Movir als marktleider tot de A-merken op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hoort? Niet zo gek ook, wanneer jij je bedenkt dat Movir veel meer biedt dan enkel een uitkering voor het geval je arbeidsongeschikt raakt door ziekte of een ongeval.

Al vanaf de eerste dag dat jouw Movir AOV start kun je rekenen op steun van de experts van Movir. Zij ondersteunen je op het gebied van preventieve zorg, om jouw arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Of het nu gaat om jouw ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, gezin of gezondheid: Movir staat voor je klaar. Door de vele verschillende keuzes tijdens het afsluiten van jouw Movir AOV kun je de ondersteuning volledig afstemmen op jouw situatie en wensen.

Verandert jouw situatie of wil jij jouw verzekering graag op- of afschalen? Ook dat is geen enkel probleem. Je kunt jouw Movir AOV op ieder gewenst moment aanpassen. Bovendien kun jij jaarlijks gebruik maken van het optierecht. Dit betekent dat op het moment dat jouw nieuwe verzekeringsjaar bij Movir van start gaat, jij het verzekerde bedrag kan verhogen zonder dat jij daarvoor opnieuw een gezondheidsverklaring moet invullen. Movir stelt daarbij wel als eis dat de verhoging maximaal 10% en het verzekerde bedrag nooit meer dan 80% van jouw gemiddelde inkomen in de afgelopen drie jaar mag bedragen. Klinkt gunstig, toch?

Kortingsregelingen voor mensen met een Movir AOV

Dankzij de vele keuzemogelijkheden en drie verschillende kortingsregelingen die Movir aanbiedt is een AOV van Movir erg aantrekkelijk. We leggen je graag uit welke mogelijkheden er zijn.


Aanvangskorting

Wanneer je nog nooit eerder een AOV bij Movir of haar moederorganisatie Nationale-Nederlanden hebt afgesloten, kom je in aanmerking voor een aanvangskorting op jouw premie. Voor deze korting kun je kiezen uit twee varianten:

 1. Doorlopende korting van 5% over de gehele looptijd van jouw AOV
 2. Korting in de eerste jaren van jouw AOV*

* Wanneer je kiest voor een éénjarig contract ontvang je in het eerste jaar 20% korting en in het tweede en derde jaar 10% korting. Kies je voor een driejarig contract? Dan ontvang je in het eerste jaar 20% korting, in het tweede en derde jaar 10% korting. Kies je vervolgens opnieuw voor een driejarig contract? Dan biedt Movir jou in het vierde jaar 20% en in het vijfde jaar 10% korting op jouw AOV premie.

Kies je voor een Movir AOV met een maximale uitkeringsduur tot vijf jaar? Of sluit je naast jouw Movir AOV ook een Movir Momentum Extra Kostenverzekering of Movir Momentum Ongevallenverzekering af? Dan ontvang je geen aanvangskorting.


Kortingsregelingen voor beroeps- en brancheorganisaties

Naast de aanvangskorting heeft Movir samenwerkingsverbanden en/of kortingsregelingen voor een groot aantal beroeps- en brancheorganisaties. Wanneer jij lid bent van één van onderstaande organisaties, ontvang je een korting van 5% op jouw Movir Momentum AOV premie. Leden van de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten) ontvangen 10% korting. Beiden kortingspercentages gelden niet voor de Movir Momentum Ongevallenverzekering.

 • FFP Federatie Financieel Planners
 • FMS Federatie Medisch Specialisten
 • FNV ZZP – FNV Zelfstandigen Belangenbehartiging voor zzp’ers
 • KNB Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
 • KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie
 • KNMP Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter Bevordering der Pharmacie
 • KNMT Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
 • KNMvD Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde
 • LHV Landelijke Huisartsen Vereniging
 • NVO Nederlandse Vereniging voor Osteopathie
 • RB Register Belastingadviseurs
 • SRA Belangenbehartiging voor accountants en fiscalisten
 • NVvO Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (uitzondering: 10%)


MSB arrangementen

Naast de aanvangskorting en kortingsregelingen voor beroeps- en brancheorganisatie biedt Movir ook kortingsarrangementen voor een groot aantal Medisch Specialistische Bedrijven (MSB’s) aan. Een overzicht van de aangesloten MSB’s vind je hier. Is jouw MSB aangesloten bij Movir? Dan profiteer je als MSB lid van 9% korting** op de Movir Momentum AOV premie en Movir Momentum Extra Kostenverzekering. Bovendien geldt deze korting ook op de premieteruggave** bij arbeidsgeschiktheid. 

** De korting en premieteruggave gelden niet voor de Movir Momentum Ongevallenverzekering. Ook wanneer jouw lidmaatschap van een MSB stopt, vervallen de voordelen van het MSB arrangement. Jouw AOV wordt dan individueel voortgezet voor de resterende looptijd. 

Premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid

Als lid van een bij Movir aangesloten MSB kom jij in aanmerking voor een premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid. Hierdoor kan jouw voordeel oplopen tot maar liefst 25% van de betaalde premie voor de Movir Momentum AOV en/of Movir Momentum Extra Kostenverzekering. De daadwerkelijke premieteruggave wordt vastgesteld op basis van het aantal opgebouwde achtereenvolgende uitkeringsvrije jaren. 

Bij deze beroepen kent Movir een extra scherpe AOV premie.

Er zijn beroepsgroepen die een extra scherpe premie betalen wanneer ze een AOV Movir afsluiten bij polisselect.nl. Wil jij weten of jij tot deze beroepsgroep behoort? Wij hebben ze hieronder voor je op een overzichtelijk rijtje gezet.

• Makelaar O.G.
• Register accountant
• Financieel Adviseur
• Communicatie Adviseur
• Advocaat
• Belastingadviseur
• Controller
• Administrateur
• Coach/ Trainer

• Consultant ICT/ IT
• Commercieel directeur
• Organisatie adviseur
• Interim manager
• Operationeel directeur
• Adviseur / consultant
• Management consultant
• Consultant/ trainer
• Projectleider
• Projectmanager
• Financieel directeur

• Huisschilder
• Loonwerker
• Kapper
• Timmerman
• Elektricien laagspanning
• Coach/ Trainer
• Metaalbewerker incl. lassen
• Verpleegkundige verzorgende
• Boomkweker
• Elektrotechnisch installateur
• Grondwerker

• Consultant ICT/ IT
• Software ontwikkelaar/ programmeur
• Beeld en geluidstechnicus
• Verpleegkundige verzorgende
• Webdesigner
• Coach/ Trainer

Preventiemogelijkheden van Movir

Movir is een uitblinker in preventiemogelijkheden om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Dit betekent dat jij als klant van Movir niet alleen kunt rekenen op hulp als je arbeidsongeschikt raakt of bent. Je krijgt namelijk ook de handvaten om doorlopend het maximale uit jezelf te halen en om te voorkomen dat je uitvalt. 

Het team van Movir werkt hiervoor samen met de beste partijen uit de markt om jou in beweging te houden. Zij kunnen jou helpen bij uiteenlopende problemen en vragen. Hiervoor beschikt Movir over talloze professionals, ieder expert in een eigen vakgebied. Het preventieteam staat 24/7 voor jou klaar en werkt bovendien volledig vertrouwelijk. Alle samenwerkingspartijen werken namelijk onafhankelijk, waardoor Movir geen inzicht heeft in de resultaten van jouw onderzoeken. Alles wat je bespreekt wordt door de professionals discreet gedocumenteerd of afgehandeld.

De preventieservice van Movir is er voor jou, voor je carrière én voor je gezin. In zeven clusters biedt Movir verschillende preventiediensten aan gericht op jouw:

 • Gezin en zwangerschap
 • Mentale veerkracht
 • Gezonde leefstijl
 • Fysieke gesteldheid en ergonomie
 • Samenwerking(en)
 • Loopbaan
 • Ondernemerschap

Onder ieder cluster vallen verschillende zelfscans, programma’s of 1-op-1 begeleidingsmogelijkheden. Op de website van Movir vind je een uitgebreide toelichting over het volledige aanbod. Voor de meeste AOV preventie ondersteuning vraagt Movir geen extra kosten. Alleen bij maatwerk, zoals teamcoaching of voor een ergonomisch onderzoek, kan om een bijdrage in de kosten verzocht worden.

Pas je Movir AOV volledig aan op jouw situatie

Iedere Movir AOV is uniek en volledig op maat aanpasbaar. Daardoor blijft jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalbaar, maar bovenal toepasbaar op jouw situatie. Wanneer je een Movir AOV op de website polisselect.nl aanvraagt, bestaat jouw uiteindelijke premie uit de antwoorden op een aantal cruciale vragen.

Allereerst hebben wij gekozen om alleen de Movir Momentum Sommen variant aan te bieden op polisselect.nl. Deze Movir variant, keert uit op basis van het verzekerde bedrag en de mate van arbeidsongeschiktheid. Dat geeft helderheid en zekerheid!

Het is bij Movir mogelijk om jouw AOV helemaal aan te passen naar jouw wensen. Denk aan de hoogte van het te verzekeren bedrag, de eindleeftijd, het eigenrisicotermijn in dagen, de indexeringswijze en -percentage, de uitkeringsdrempel, de maximale uitkeringsduur, de contractduur en  de betalingstermijn. Al deze varianten hebben invloed op jouw uiteindelijke AOV premie van Movir.

Twijfel je over de geschikte AOV variant voor jouw beroep of situatie? De AOV specialisten van Advies en Kies helpen je graag op weg! Wanneer je kiest voor ons AOV Movir Compleet pakket krijg je persoonlijk advies van één van onze adviseurs. Wil je liever in het kort wat informatie? Kies dan voor het AOV Movir informatiepakket en ontvang in 30 minuten uitleg over een Movir AOV.

Persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

Wanneer je door ziekte of een ongeval arbeidsongeschikt raakt, ontvang je van Movir de AOV uitkering waar jij je voor verzekerd hebt. Bovendien staat het team van Movir voor je klaar om je weer zo snel mogelijk vooruit te helpen. Oók tijdens jouw eigenrisicotermijn. 

Het team bestaat uit verschillende experts, waaronder een re-integratieadviseur, arbeidsdeskundige, medisch adviseur, medisch ondersteuner en claimspecialist. Ieder van de experts heeft zijn of haar eigen rol en ondersteunt jou om te zorgen dat jij jouw eigen werk weer kunt oppakken of geschikt vervangend werkt zult vinden. Tijdens jouw arbeidsongeschiktheid is de re-integratieadviseur jouw vaste aanspreekpunt. Hij of zij informeert je over de vervolgstappen, voortgang en jouw uitkering. Bovendien fungeert de re-integratieadviseur als spil tussen jou, de andere Movir AOV specialisten of externe gespecialiseerde professionals die jou ondersteunen. 

Om een goede inschatting te maken van de aard en omvang van jouw arbeidsongeschiktheid, kan Movir een medisch onderzoek instellen. Hiervoor kun je in contact worden gebracht met een beoordelend arts, medisch specialist of een verzekeringsarts. Afhankelijk van de uitkomst(en) van het onderzoek biedt Movir jou hulp van gespecialiseerde professionals aan, zoals (arbeids)psychologen, coaches, bedrijfskundig adviseurs, ergonomen of fysiotherapeuten. En het fijne is: alle kosten die hieraan verbonden zijn worden, in afstemming met Movir, voor jou betaald.  

Belangrijke documenten en downloads Movir AOV

Download de Movir brochure
Download de Movir verzekeringskaart
Download de Movir voorwaarden
Belangrijke documenten

Download de Brochure.

Wil jij graag meer informatie over de Momentum AOV van Movir? Download dan nu de gratis brochure, verzekeringskaart of neem vrijblijvend contact met ons op.

Download de Movir brochure Download de Movir brochure
Brochure AOV Movir downloaden

Kom in contact met Polisselect Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is. Naar wens of op aanvraag bieden we jou graag een Movir AOV op maat aan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!

  Polisselect Nederland

  Over ons

  Contact opnemen

  Liever direct contact met een adviseur? Je kunt ons altijd bellen, mailen of ons contactformulier invullen.Onze specialisten van Advies en Kies helpen je graag verder.

  Registratie AFM
  Advies en Kies B.V. is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12046769.

  Klachten?
  Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) Postbus 93257, 2509 AG Den Haag Telefoon: 070 - 333 8 999 Ons kantoor is bij het KiFiD aangesloten onder nummer: 300.017402

  Polisselect NL is een website van Advies en Kies B.V.

  Kantoor Emmeloord
  Ecu 2, 8305 BA, Tel. 0527 - 630 900

  Kantoor Zwolle
  Grote Voort 5, 8041 AM, Tel. 085 - 021 24 00

  Kantoor Dronten
  Het Spaarne 37, 8253 PE, Tel. 0321 - 386 620

  KvK: 74787675