Sluit nu af

In simpele 3 stappen naar
jouw MKB financiering.

 • Klik en bestel het pakket ‘MKB Financiering’
 • Beantwoord enkele simpele vragen
 • Jouw aanvraag wordt vervolgens beoordeelt
Start je aanvraag

Hoe gaat het aanvragen van een MKB Financiering in zijn werk?

1. Klik en bestel het pakket ‘MKB Financiering’. In onze Advies en Kies webshop bestel je dit pakket. Nadat je een account hebt aangemaakt, reken je € 0,01 cent af ter verificatie van je persoonsgegevens.

2. Beantwoord enkele simpele vragen over jouw MKB financieringsaanvraag nadat je de bestelling en de verificatie hebt afgerond, beantwoord je een aantal simpele vragen. Dit doe je in de ‘Mijn Advies en Kies omgeving’.

3. Jouw aanvraag wordt vervolgens beoordeelt door Voordegroei en na een eerste positieve analyse volgt er een persoonlijk gesprek. Binnen enkele dagen daarna verneem je of Voordegroei bereid is jouw financiering goed te keuren.

Voordegroei - mkb financiering van polisselect
Voor de groei - MKB Financiering

Kom jij in aanmerking voor een financiering?

 1. Ondernemingen die in Nederland gevestigd zijn
 2. Het bedrijf bestaat minimaal 2 jaar
 3. Kredietbehoefte vanaf € 250.000,-
 4. (Vooruitzicht) op een positieve cashflow

Wie is Voordegroei?

Voordegroei is erkend MKB financier en een innovatieve Nederlandse organisatie die ondernemers en investeerders verbindt om samen te bouwen aan duurzame bedrijfsgroei. Ze bieden een platform waar investeerders de kans krijgen om te investeren in veelbelovende bedrijven.

Voordegroei heeft vermogende particulieren en daarnaast grote institutionele beleggers als OHV Vermogensbeheer en De Goudse Verzekeringen achter zich staan.

Voor de groei - MKB Financiering

De 4 grote voordelen van een
MKB financiering van Voordegroei.

Start nu je aanvraag Start nu je aanvraag

Waarvoor kun je een financiering aanvragen?

Voordegroei financiert het Nederlandse midden- en klein bedrijf. Om een lening aan te kunnen vragen, is het van belang dat jouw bedrijf de kritische start-up fase voorbij is (>2jr), beschikt over een positieve cashflow en in Nederland is gevestigd. Ondernemers kunnen bij Voordegroei terecht voor:

Groeifinanciering

Grond

Verduurzaming bedrijfsmiddelen

Overbruggingskrediet

Machines

Verduurzaming bedrijfsmatig vastgoed

Vastgoedfinanciering

transportmiddelen

Uitkoop aandeelhouder

Werkkapitaal

Bedrijfspanden

Inkoop aandeelhouder

Herfinanciering

Voorraden & debiteuren

Bedrijfsovername

Waarvoor kun je geen financiering aanvragen?

Er worden geen financieringen verstrekt voor beleggingspanden voor verhuur (commercieel vastgoed) of verliesfinanciering.

Ook voor staatsgarantie en voor verduurzaming is Voordegroei het juiste adres

Bij Voordegroei heffen we het spreekwoordelijke glas naar de toekomst van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf (MKB). Als erkende pioniers in het verstrekken van leningen onder de Borgstelling MKB-krediet (BMKB) en BMKB-Groen, neemt Voordegroei een sprong voorwaarts in het ondersteunen van ondernemingen.

Met het borgstellingskrediet worden de grenzen verlegd van mogelijkheden voor gezonde MKB-bedrijven met beperkte zekerheden. Dankzij de overheidsgarantie die een groot deel van het leningbedrag beslaat, zien ondernemers met bescheiden onderpand hun financieringskansen sterk toenemen. Voordegroei staat klaar om deze bedrijven te ondersteunen in hun groeipad.

Maar dat is niet alles. Voordegroei voegt ook van het “groene luik” toe aan het reguliere BMKB-programma. Dit opent de deur naar extra financieringsmogelijkheden voor de verduurzaming van het MKB. voordegroei gelooft dat investeringen die bijdragen aan de toekomstige welvaart en het welzijn van Nederland niet alleen waardevol zijn, maar ook essentieel.

Voor leningen onder de BMKB-voorwaarden ben je bij Voordegroei ook aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen over MKB Financieringen van Voordegroei.

We starten op basis van no-cure-no-pay en wij brengen geen kosten in rekening voor de analyse. Je betaalt bij ons pas een fee als wij de financiering verstrekken.

Dan betaal je over het leenbedrag eenmalig een succesfee van 1,5%. Daarnaast betaal je maandelijkse administratiekosten van 0,1% over het resterende leenbedrag. De administratiekosten zijn ex-btw.

Download de Brochure.

Wil jij graag meer informatie over de MKB Financiering van Voordegroei? Download dan nu gratis de brochure, voorwaarden, verzekeringskaart of neem vrijblijvend contact met ons op.

Download de Voordegroei brochure Download de Voordegroei brochure
Brochure voor de Groei

Kom in contact met Polisselect Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is. Naar wens of op aanvraag bieden wij jou graag een MKB financiering van Voordegroei. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!

  Polisselect Nederland

  Over ons

  Contact opnemen

  Liever direct contact met een adviseur? Je kunt ons altijd bellen, mailen of ons contactformulier invullen.Onze specialisten van Advies en Kies helpen je graag verder.

  Registratie AFM
  Advies en Kies B.V. is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12046769.

  Klachten?
  Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) Postbus 93257, 2509 AG Den Haag Telefoon: 070 - 333 8 999 Ons kantoor is bij het KiFiD aangesloten onder nummer: 300.017402

  Polisselect NL is een website van Advies en Kies B.V.

  Kantoor Emmeloord
  Ecu 2, 8305 BA, Tel. 0527 - 630 900

  Kantoor Zwolle
  Grote Voort 5, 8041 AM, Tel. 085 - 021 24 00

  Kantoor Dronten
  Het Spaarne 37, 8253 PE, Tel. 0321 - 386 620

  KvK: 74787675