Zorgverzekering 2024: direct geregeld op Polisselect Nederland

Je bent op zoek naar een goede, betrouwbare zorgverzekering en regelt dit het liefst zelf? Dan ben je bij Polisselect Nederland aan het juiste adres. Bij ons kies je binnen enkele klikken een zorgverzekering die past bij jou en jouw situatie. Snel, gemakkelijk en precies wanneer het jou het beste uitkomt.

Ga nu aan de slag

MKB
zorgcollectief

Behoor jij tot één van de onderstaande groepen?
Dan kun jij gebruik maken van de MKB zorgtarieven.

1. Je bent zelfstandig ondernemer
2. Je werkgever is aangesloten bij Polisselect Nederland
3. Je werkgever is aangesloten bij Advies en Kies
4. Je werkgever wil aansluiten bij ons (contact

Start MKB Zorgvergelijking

Particuliere
zorgcollectief

Ben jij een particuliere klant?
Profiteer van de onderstaande voordelen. 

1. Ruime keuze zorgverzekeraars.
2. Overzichtelijke vergelijker
3. Extra kortingen op aanvullende zorgverzekeringen
4. Zorghelpdesk voor al je zorgverzekering

Start particuliere zorgvergelijking

Vragen over het afsluiten van een zorgverzekering?

Bel onze Upiva Zorg Helpdesk op  088 00 08 333

Vergelijk de premie tussen
9 zorgverzekeraars.

Bij Polisselect Nederland kies je uit 9 verschillende zorgverzekeraars. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij vertellen je welke zorgverzekering het beste bij jou en jouw situatie past. 

Ga nu aan de slag
Kies een zorgverzekering

Simpel en snel op zoek naar een zorgverzekering die bij je past.

Je bent op zoek naar een zorgverzekering en weet precies wat je wilt. Fysiotherapie, extra dekking bij de tandarts en dekking in het buitenland. Met een aantal simpele klikken heb je het zo geregeld. Je kiest uit 9 zorgverzekeraars en wij zetten alle onderlinge verschillen netjes voor je op een rijtje. Grote kans dat wij precies hebben waar je naar op zoek bent.

Vind een zorgverzekering

Liever persoonlijk contact?

Polisselect Nederland is een samenwerking aangegaan met Upiva. Deze collega’s van Upiva zijn gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Door deze samenwerking kunnen wij jou een grote keuze bieden aan zorgverzekeraars en hoge kortingen op de aanvullende zorgverzekeringen. Al deze aanbiedingen vindt je in de zorgvergelijkingssoftware van Upuva en die wij jou kunnen bieden.

De collega’s van Upiva kunnen jou ook telefonisch helpen met al je zorgvragen en ook met het afsluiten van jouw zorgverzekering.

Wanneer je contact opneemt met Upiva, vergeet dan niet te melden dat je graag gebruik wilt maken van het Advies en Kies / Polisselect Nederland zorgcollectief.

Upiva is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Bel 088 121 02 03

Regel zelf je zorgverzekering in 3 simpele stappen.

Het afsluiten van een zorgverzekering kun je zelf. Snel en gemakkelijk en zonder dure adviseurs. In slechts drie simpele stappen kun je een zorgverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie. Zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over
het afsluiten van een zorgverzekering.

Na aankomst in Nederland moet je je uiterlijk binnen 4 maanden inschrijven bij een zorgverzekeraar. Dit geldt ook als je nog een buitenlandse zorgverzekering hebt lopen. Je betaalt dan ook vanaf het moment dat je in Nederland woont.

Ieder jaar, tussen 13 november en 31 december, kun je veranderen van zorgverzekering. In deze periode ontvang je ook een brief van je huidige zorgverzekeraar met daarin de nieuwe premie voor het aankomende jaar.

* Goed om te weten: officieel mag je nog tot 1 februari van het nieuwe jaar een nieuwe zorgverzekering afsluiten.

 
Je wilt een nieuwe zorgverzekering afsluiten en wilt weten welke documenten je bij de hand moet hebben? Voor het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering wordt er om de volgende documenten gevraagd: een geldig woonadres (uittreksel uit de BRP), een burgerservice- / of sofinummer en een bankrekeningnummer. 

Heb je een brief ontvangen dat je geen zorgverzekering hebt? Dan moet je binnen 3 maanden naar ontvangst een zorgverzekering afsluiten. Doe je dit niet, riskeer je een boeten van € 426,24 (boetebedrag in 2022). Deze hoogte van de boete is vastgelegd in de Nederlandse wet.

Kom in contact met Polisselect Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is. Naar wens of op aanvraag bieden we jou graag een zorgverzekering op maat aan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!

  Polisselect Nederland

  Over ons

  Contact opnemen

  Liever direct contact met een adviseur? Je kunt ons altijd bellen, mailen of ons contactformulier invullen.Onze specialisten van Advies en Kies helpen je graag verder.

  Registratie AFM
  Advies en Kies B.V. is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12046769.

  Klachten?
  Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) Postbus 93257, 2509 AG Den Haag Telefoon: 070 - 333 8 999 Ons kantoor is bij het KiFiD aangesloten onder nummer: 300.017402

  Polisselect NL is een website van Advies en Kies B.V.

  Kantoor Emmeloord
  Ecu 41, 8305 BA, Tel. 0527 - 630 900

  Kantoor Zwolle ( alleen op afspraak )
  Grote Voort 5, 8041 AM, Tel. 085 - 021 24 00

  Kantoor Dronten
  Het Spaarne 37, 8253 PE, Tel. 0321 - 386 620

  KvK: 74787675